Μπακογιάννη: Στόχος μας η δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου εξόδου από την κρίση

26 Νοεμβρίου 2017 15:14

Υπέρ της δημιουργίας ενός «ευρύτατου ελληνικού μετώπου» με στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής».

Η βουλευτής της Ν.Δ. αποκλείει «στην παρούσα φάση» μετεκλογική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς - όπως σημειώνει - «διαφέρουμε έτη φωτός στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την Ελλάδα του αύριο».

Σχολιάζοντας, την προειδοποίηση του Νίκου Κοτζιά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα των απόρρητων εγγράφων, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι «ο νόμος περί κατασκοπείας εφαρμόστηκε για τελευταία φορά στον Μπελογιάννη».

«Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση απειλείται βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου με φυλάκιση 10 ετών, επειδή έδωσε στη Βουλή έγγραφα με στοιχεία για μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου» αναφέρει.

Αναφερόμενη τέλος στο Μητρώο Στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «στη Ν.Δ. γίνεται σήμερα μια τεράστια προσπάθεια ανανέωσης και με ανθρώπους εκτός πολιτικής, ανατρέποντας την εικόνα του club των ολίγων εκλεκτών».

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos