Γιατί η Μελάνια δεν πρόκειται να ζητήσει διαζύγιο από τον Ντόναλντ Τραμπ

08 Φεβρουαρίου 2018 11:20

Μπορεί οι φήμες να λένε πως η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να χωρίσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Καμία Πρώτη Κυρία δεν έχει ζητήσει, μέχρι σήμερα, διαζύγιο από πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα με τις απιστίες του Ντόναλντ Τραμπ με την Στόρμι Ντάνιελς, μας έκανε να σκεφτούμε πως η Μελάνια ίσως να είναι η πρώτη. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για έναν και μόνο λόγο: για τον γιο της, Μπάρον.

«Ανεξάρτητα από το πώς νιώθει η ίδια για τον σύζυγό της, δεν πρόκειται να ζητήσει διαζύγιο από τον Τραμπ ενώ είναι στην εξουσία» λέει μια πηγή στο Hollywood Life. «Έχει εστιάσει αποκλειστικά και μόνο στον Μπάρον και την ευημερία του και δε θα κάνει τίποτα για να το διαταράξει αυτό. Επομένως, όσο και να θέλει να ζητήσει διαζύγιο, η Μελάνια δε θα το έκανε ποτέ όσο ο Ντόναλντ είναι στην εξουσία».

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η Μελάνια δεν έχει αναστατωθεί από τα δημοσίευμα για τις απιστίες του. Υπήρξαν πολλά σημάδια που έδειχναν ότι είναι αναστατωμένη. Δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί του για περίπου ένα μήνα, ακύρωσε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί του, έφτασε χωριστά στο Καπιτώλιο και τον άφησε εκτός στο tweet που ανάρτησε για τον έναν χρόνο στο Λευκό Οίκο.

Επιπλέον, πριν λίγες ημέρες, το γύρο του Διαδικτύου έκανε ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια και εκείνη να το τραβά επιδεικτικά!

Eπίσης λίγο νωρίτερα, τον είχε προσπεράσει επιδεικτικά καθώς κατέβαινε από το αεροπλάνο:

Ο Τραμπ κινδυνεύει να χάσει την στήριξη των υποστηρικτών του αν η Μελάνια τον εγκαταλείψει ,γεγονός που θα μπορούσε να βλάψει τις πιθανότητες επανεκλογής του το 2020.

Πάντως ο Τραμπ δεν είναι και κανένας ανίδεος, όσον αφορά στα διαζύγια. Είχε ήδη δύο γυναίκες πριν τη Μελάνια, κάτι ανήκουστο για έναν πρόεδρο. Ο μόνος που είχε χωρίσει στη ζωή του ήταν πριν τον Τραμπ, ήταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά αυτό συνέβη πολύ πριν την προεδρία του και οι ψηφοφόροι του ήταν σίγουροι για τη σταθερότητα του δεύτερου γάμου του με την Νάνσι Ρίγκαν.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos