Εξέλιξη στη Γερμανία: Δεν παίρνει υπουργείο ο Σουλτς -Ολο το παρασκήνιο

09 Φεβρουαρίου 2018 16:29

Δεν θα είναι στην κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού ο Μάρτιν Σούλτς, καθώς αποφάσισε να μην αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών λόγω του κινδύνου η βάση του κόμματος να καταψηφίσει την πρόταση για συμμετοχή του SPD στην κυβέρνηση.

«Βλέπω, λόγω της εσωκομματικής συζήτησης γύρω από το πρόσωπό μου, να κινδυνεύει η επιτυχία στην εσωκομματική ψηφοφορία» του SPD για την επικύρωση της συμμετοχής στην κυβέρνηση "μεγάλου" συνασπισμού, δήλωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Μάρτιν Σουλτς σε γραπτή ανακοίνωσή του και πρόσθεσε ότι γι' αυτόν τον λόγο αποσύρει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην κυβέρνηση.

«Ταυτόχρονα ελπίζω βαθιά ότι με αυτό τελειώνουν εντός του SPD οι συζητήσεις γύρω από τα πρόσωπα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα το SPD επιβεβαίωσε είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που ήθελαν τον Πρόεδρό του, τον Μάρτιν Σουλτς, να αποσύρει το ενδιαφέρον του για το υπουργείο Εξωτερικών.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos