Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

12 Φεβρουαρίου 2018 11:05

Επίθεση αγνώστων με γκαζάκια, τη νύχτα, στην επίχειρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, στην οδό Τάκη 3 στου Ψυρρή.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα των ενδυμάτων με το δικό της brand, Zeus + Dione.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Μητσοτάκης: Ανελέητη η στοχοποίηση της Μαρέβας από τα υπόγεια του Μαξίμου -Δεν τους φοβόμαστε

«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο τον ίδιο. Σε ανάρτησή του στο Τwitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει:

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Αδωνις: Αποτέλεσμα της χυδαίας στοχοποίησης της Μαρέβας η επίθεση στην επιχείρησή της

Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη σχολιάσε μέσω Τwitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για χυδαία στοχοποίησή της.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό... Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη χώρα;», σημειώνει στο σχόλιό του ο κ. Γεωργιάδης.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos