Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έιμι Κλομπουσάρ: «Πνιγμένη» στο χιόνι ανακοίνωσε πως ζητά το χρίσμα των Δημοκρατικών για το 2020

11 Φεβρουαρίου 2019 11:12

Η Γερουσιαστής Έϊμι Κλομπουσάρ ανακοίνωσε την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών από την ίδια, στην διάρκεια μιας συγκέντρωσης των υποστηρικτών της και εν μέσω μιας σφοδρής χιονόπτωσης στην Μινεσότα.

Με την εξαγγελία της υποψηφιότητας της για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, η Κλομπουσάρ εισέρχεται στην μεγάλη ομάδα των υποψηφίων που διεκδικούν την προεδρική υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2020, εκφράζοντας την απόφασή της να σταθεί απέναντι από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μεταδίδει το CNN.

Η ίδια, με την χιονόπτωση να συνεχίζεται γύρω της “τυφλώνοντας” τους υποστηρικτές της, παρουσίασε τον εαυτό της δίνοντας έμφαση στις ρίζες της από την εργατική τάξη.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι μπορεί να εξασφαλίσει δικομματική υποστήριξη για την προεδρική υποψηφιότητά της και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό τους Δημοκρατικούς να ξανακερδίσουν τις περιοχές και πόλεις που έχασαν από τον Τραμπ στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ το 2016.

Στην διάρκεια της χθεσινής ομιλίας της για την ανακοίνωση της απόφασής της να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, η Κλομπουσάρ δήλωσε επίσης, ότι θα ασχοληθεί με ζητήματα όπως, ο χρηματισμός στην πολιτική, η κλιματική αλλαγή, αλλά και οι εκλογικές μεταρρυθμίσεις, κάνοντας αναφορά στις ρίζες που έχει με την πολιτεία της Μινεσότα.

“Σε ένα νησί στο μέσο του παντοδύναμου Μισισίπη, στην καρδιά του έθνους μας και σε μια περίοδο που θα πρέπει να επουλώσουμε την καρδιά της δημοκρατίας μας και να ανανεώσουμε την δέσμευσή μας στο κοινό καλό, στέκομαι μπροστά σας ως η εγγονή ενός μεταλλωρύχου σιδήρου και η κόρη μιας δασκάλας κι ενός εφημεριδά, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε στην Γερουσία των ΗΠΑ από την πολιτεία της Μινεσότα, για να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία των ΗΠΑ,” είπε χαρακτηριστικά η Κλάμπουτσερ.

protothema.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr