Την πιθανότητα παράτασης ισχύος του άρθρου 50 συζήτησαν Μέρκελ-Μέι

25 Φεβρουαρίου 2019 13:32

Η πιθανότητα παράτασης της ισχύος του Άρθρου 50 θίχτηκε σε συνάντηση που είχε η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ με τις χώρες του Αραβικού Συνδέσμου στην Αίγυπτο.

Δεν έγινε όμως «ουσιαστική» συζήτηση πάνω σε αυτό, όπως δήλωσε σήμερα Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Δεν ήταν κάτι που έθιξε η πρωθυπουργός», πρόσθεσε ο αξιωματούχος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν συζητήθηκε μια πιθανή καθυστέρηση του Brexit και συμπλήρωσε ότι η Μέι, αν τη ρωτούσαν, θα απαντούσε ότι μια παράταση δεν είναι κάτι που θέλει να κάνει.

Ο αξιωματούχος αυτός σημείωσε επίσης ότι το θέμα αυτό δεν βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχαν οι δύο επικεφαλής κράτους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ΕΕ/Αραβικού Συνδέσμου στο Σαρμ ελ Σέιχ.

«Ήταν μια καλή συνομιλία, μια ευκαιρία για την πρωθυπουργό να ενημερώσει την καγκελάριο, να μιλήσει για την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας, (συμπεριλαμβανομένης) της δήλωσης που θα κάνει αύριο στο κοινοβούλιο», κατέληξε ο ίδιος.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos