Βιετνάμ: Το τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε για την Κίνα

02 Μαρτίου 2019 13:23

Η θωρακισμένη αμαξοστοιχία στην οποία επιβιβάστηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντον Νταν κατευθυνόμενη στην Κίνα σήμερα το πρωί, δύο ημέρες μετά τη συνάντηση κορυφής στο Ανόι μεταξύ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και του Ντόναλντ Τραμπ και τις συζητήσεις τους για τον πυρηνικό αφοπλισμό που δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ισχυρός άνδρας της Πιονγκγιάνγκ ανέβηκε στο τρνο που βρισκόταν σε αυτόν τον σταθμό του βόρειου Βιετνάμ πριν αυτό ξεκινήσει αργά αργά το μεγάλο ταξίδι προς τη βορειοκορεατική πρωτεύουσα διασχίζοντας την Κίνα, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε χθες πως οι σχέσεις του με τον βορειοκορεάτη ηγέτη είναι «πολύ καλές» παρά τη θεαματική αποτυχία της συνάντησής τους στο Ανόι. «Ευτυχής που επέστρεψα από το Βιετνάμ, ένα φανταστικό μέρος», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, ο οποίος επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos