Η μοναδική καλή στιγμή του Ντόναλντ Τραμπ - Ποια η σημασία της

24 Ιουνίου 2019 12:50

Καλή στιγμή στη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ; Μια κίνηση του Αμερικανού Προέδρου την περασμένη εβδομάδα θα μπορούσε να εκληφθεί ως τέτοια.


Ο Ντόναλντ Τραμπ τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, έχει κάνει ενέργειες που έχουν προκαλέσει... τρέλα, πονοκέφαλο και απορία τόσο στους Αμερικανούς, όσο και στους αναλυτές αλλά και στους υπόλοιπους ηγέτες παγκοσμίως.

Ολες οι... αψυχολόγητες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ
Η λίστα με τις αψυχολόγητες ή και μερικές φορές ακατανόητες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμ ατελείωτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του πρόλαβε και απέσυρε τις ΗΠΑ από τη συμφωνία Trans-Pacific Pattnership, τη Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή, τη Συμφωνία 5+1 με το Ιράν, την UNESCO, ενώ δεν έχει κανένα δισταγμό να δείξει μια επιλεκτική προτίμηση για ηγέτες όπως ο Πούτιν. Ακόμη και για τον Κορεάτη δικτάτορα, τον Κιμ Γιονγκ Ουν είχε έναν καλό λόγο. Στο ίδιο αυτό διάστημα ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απολύσει έναν υπουργό Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, δύο προσωπάρχες του Λ. Οίκου, Ράινς Πρίμπους και Τζον Κέλι, ενώ εξώθησε σε παραίτηση τον υπουργό Άμυνας Τζέιμς Μάτις, αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς. Και φυσικά πολλούς πολλούς άλλους συνεργάτες του.

iefimerida.gr


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos