Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λύθηκε το μυστήριο με το πόδι του Μπόρις Τζόνσον στο τραπεζάκι του Μακρόν (Βίντεο)

23 Αυγούστου 2019 16:01

Μια φωτογραφία που τράβηξε ένας φωτογράφος του πρακτορείου AFP έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε εξαιρετικά αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Πράγματι, στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε τον Μπόρις Τζόνσον, καθισμένο απέναντι από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, να έχει βάλει το πόδι στο τραπεζάκι που βρίσκεται ανάμεσά τους, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνάντησής τους στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, την Πέμπτη 22 Αυγούστου

'Hταν ένα αστείο του Μακρόν

Αλλά τι συνέβη πραγματικά που μπορεί να εξηγήσει τον αχαρακτήριστο τρόπο του Βρετανού πρωθυπουργού;
Ένας δημοσιογράφος του Reuters δημοσίευσε ένα βίντεο που καταγράφει την ακριβή στιγμή που τραβήχτηκε και η φωτογραφία, το οποίο επιτρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ευχάριστη και χιουμοριστική σκηνή ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και στον Μπόρις Τζόνσον.
Ο Γάλλος πρόεδρος είπε αστειευόμενος στον Μπόρις Τζόνσον ότι το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βάλει κάποιος τα πόδια του (repose-pieds). Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ο Βρετανός τοποθέτησε δήθεν τα πόδια στο εν λόγω τραπεζάκι, μιμήθηκε δηλαδή με χιούμορ την ιδέα του Μακρόν, και τα ξανακατέβασε αμέσως. Όμως η φωτογραφία είχε τραβηχτεί και το κακό είχε γίνει.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr