Τραμπ για Γκρέτα Τούνμπεργκ: Ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι που ανυπομονεί για ένα λαμπερό μέλλον

24 Σεπτεμβρίου 2019 11:18

«Κοροϊδευτική» χαρακτηρίζουν πολλά ΜΜΕ την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, στον απόηχο της οργισμένης ομιλίας της νεαρής ακτιβίστριας στη σύνοδο για το κλίμα και του εχθρικού βλέμματος που του έριξε όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους


Η Γκρέτα Τούνμπεργκ φαίνεται «σαν ένα πολύ χαρούμενο νεαρό κορίτσι» που ανυπομονεί για ένα «λαμπερό και υπέροχο μέλλον», έγραψε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του για τη νεαρή ακτιβίστρια, η οποία εκφώνησε εχθές μια οργισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα.

Το δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε το 16χρονο κορίτσι στη σύνοδο της Νέας Υόρκης κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μαζί με βίντεο που δείχνουν το... δολοφονικό βλέμμα που έριξε η νεαρή ακτιβίστρια στον Αμερικανό πρόεδρο, όταν αυτός πέρασε από μπροστά της.

Η 16χρονη κατηγόρησε εχθές τους παγκόσμιους ηγέτες ότι πρόδωσαν τη νέα γενιά με την αδράνειά τους απέναντι στην κλιματική κρίση. Με ύφος που κατακεραύνωνε το κοινό της και φωνή που έτρεμε από οργή, τους κατηγόρησε ότι έκλεψαν τα όνειρά της και την παιδική της ηλικία με τα κούφια λόγια τους.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos