New York Times: «Οι δημοσιογράφοι μου κινδυνεύουν λόγω Τραμπ»

19 Νοεμβρίου 2019 16:16

Ο Τραμπ θέτει σε κίνδυνο τους δημοσιογράφους αφού τους παρουσιάζει ως εχθρούς του λαού


Με τον Αμερικανό πρόεδρο «τα βάζει» ο διευθυντής σύνταξης των «New York Times», Ντιν Μπάκετ, υποστηρίζοντας ότι ο Ντόναλντ Tραμπ θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των δημοσιογράφων του όταν εξαπολύει προσωπικές επιθέσεις σε βάρος τους.

Σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα «Guardian», o 64χρονος Αφροαμερικανός Μπάκετ έσπευσε να υποστηρίξει πως, με τις λεκτικές επιθέσεις του σε βάρος δημοσιογράφων, ο Τραμπ καλλιεργεί μία άσχημη εικόνα για το δυναμικό της εφημερίδας παρουσιάζοντάς τους ως εχθρούς του λαού.

«Νομίζω ότι οι προσωπικές του επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, δεν είναι καλές ...«Πιστεύω ότι οι προσωπικές επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων, όταν μάλιστα κατονομάζονται, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους», αναφέρει ο διευθυντής σύνταξης της αμερικάνικης εφημερίδας.

Ερωτηθείς για το αν ο Τραμπ είναι ρατσιστής, ο Μπάκετ απέφυγε να πάρει θέση. Δήλωσε ότι «δεν είναι μέσα στο κεφάλι του προέδρου» και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην τον αποκαλούν ρατσιστή.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos