Ερντογάν: 2 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Λιβύη

25 Φεβρουαρίου 2020 12:59

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Λιβύη, όπου η Αγκυρα έχει αναπτύξει στρατό για να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος το Σάββατο είχε παραδεχθεί πως στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, χωρίς όμως να διευκρινίσει πόσοι.

«Είχαμε δύο μάρτυρες εκεί πέρα, στη Λιβύη», δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αγκυρα. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διευκρίνισε πότε ούτε από ποιόν σκοτώθηκαν οι στρατιώτες αυτοί.

Ο Ερντογάν είπε επίσης πως δεν υπάρχει ακόμη πλήρης συμφωνία για την πραγματοποίηση της προτεινόμενης συνάντησης κορυφής στις 5 Μαρτίου με τη Ρωσία, τη Γαλλία και τη Γερμανία για τη σύγκρουση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, όμως μπορεί να συναντηθεί την ημερομηνία αυτή με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Επαφές με τη Ρωσία για την κατάσταση στην Ιντλίμπ
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Άγκυρα πριν αναχωρήσει για επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ερντογάν δήλωσε πως μια ρωσική αντιπροσωπεία είναι έτοιμη να έρθει αύριο, στην Τουρκία για να συζητήσει την κατάσταση στην Ιντλίμπ.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos