Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 18:42

Καταγγελία ληστείας σε οικία στην Πάρο

Στις 26-11-2012 και ώρα 10,00 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Παροικία Πάρου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 25-11-2012 το απόγευμα στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 45χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος , επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κατά την τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προβλήματα και οι προτάσεις για την ακτοπλοΐα συζητήθηκαν σήμερα - μεταξύ άλλων - στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδριάζει στη Σύρο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Σπιλάνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην περιοχή μας, σημαντικό ρόλο, από την πλευρά των «επιχειρησιακών σχεδιασμών», παίζουν οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως κι αυτών στη Μ. Ανατολή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκε 1 κυνηγετικό όπλο και 26 φυσίγγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 18:17

Εποπτεία υπουργείων α λα γαλλικά

Μηχανισμό παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου «στήνει» το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες  εν προκειμένω θα εφαρμοστεί το γαλλικό μοντέλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos