Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 17/10/2015 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Αρχίλοχος'' εκδήλωση με θέμα: ενημέρωση της πρότασης για το ''Αγροκήπιο της Παροικιάς''.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς διοργανώνει για δέκατη έβδομη (17) συνεχή χρονιά προς τιμήν των αγωνιστών του Πολυτεχνείου την επετειακή αθλητική εκδήλωση «Δρόμοι Ελευθερίας» την Τρίτη 17-11-2015 στο Λιμανάκι
της Αλυκής στις 2.30 μ.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρένο στο γλαύκωμα, που τυφλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, επιχειρεί να βάλει Έλληνας χειρουργός οφθαλμίατρος με την επινόηση μιας νέας χειρουργικής μεθόδου!Η νεα χειρουργική μέθοδος εφαρμόζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και τα μέχρι σήμερα αποτέλεσμα δείχνουν ότι αλλάζουν τα δεδομένα στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κρίσιμο ερώτημα που αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη συμμετοχή ή όχι σε αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κοινωνικού τομέα της οικονομίας έθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Βουλή, κατά τη συζήτηση σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και άρθρα για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους τελευταίους μήνες είχαμε πολλές αφορμές για πανηγυρισμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Άλεξ Γκάρλαντ με τους: Ντόναλ Γκλίζον, Όσκαρ Άιζακ, Αλίσια Βικάντερ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Κύθνου στο λιμάνι Λαυρίου, με Ν/Γ σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 57χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, από αύριο στις 6:00, προχώρησε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τις τραγικές εικόνες στη Λέσβο βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στη Μυτιλήνη, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις τιτάνιες προσπάθειες για τη διάσωση των προσφύγων και τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos