Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Η διάβρωση των παράκτιων ζωνών και οι κατακρημνίσεις που παρατηρούνται κατά μήκος των ακτογραμμών, είναι ένα σχεδόν παγκόσμιο σύγχρονο φαινόμενο που τείνει να γίνεται εντονότερο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση του Γεν. Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκου Ζωίδη, συναντήθηκαν οι βουλευτές της νησιωτικής Ελλάδας Βαγιωνάκη Βάλια, Βαρδάκης Σωκράτης, Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, Καματερός Ηλίας, Μανιός Νίκος, Μιχαηλίδης Ανδρέας, Σαντορινιός Νεκτάριος, Σεβαστάκης Δημήτρης, Συρμαλένιος Νίκος, Συρίγος Αντώνης, και οι συνεργάτες των Βάκη Φωτεινή, Γάκη Δημήτρη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω έκτακτων κοινοβουλευτικών τους υποχρεώσεων, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 για να ενημερωθούν γύρω από την παρούσα κατάσταση κάλυψης των αναγκών σε νερό σε άνυδρα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή το απόγευμα ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ και Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ αγωνίστηκαν για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του Εφηβικού Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» σε έναν αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, παιχνίδι όμως που χαρακτηρίστηκε από τους ιθύνοντες των δύο συλλόγων ως «Αγώνας για τη ΖΩΗ», μιας και το μήνυμά του βρισκόταν στην είσοδο του Γυμναστηρίου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μήνυμα ότι για να εκταμιευθεί έστω μέρος της δόσης που εκκρεμεί πρέπει να υπάρξει συμφωνία όχι για αποσπασματικά μέτρα, αλλά για "πακέτο" μεταρρυθμίσεων, έστειλαν εκ νέου οι εταίροι μετά το Eurogroup της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Αρχίλοχος» και η επιτροπή πρωτοβουλίας της υπόθεσης των Αιολικών πάρκων, σας προσκαλεί στην συνάντηση που θα γίνει την Δευτερα 9 Μαρτίου στην αίθουσα του συλλόγου ώρα 19:30. Τα θέματα που θα συζητηθούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων διαμέσου της υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας οργανώνει δράση στην Πάρο και στην Αντίπαρο με θέμα: «Πρόληψη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ΗIV/AIDS»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρή δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το ενδεχόμενο περί αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 16:30

Ένα διαφορετικό τουριστικό προϊόν

Βρισκόμαστε στον Μάρτιο δηλαδή μια ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως τουλάχιστον την εννοούμε στην Ελλάδα (Μάιος – Οκτώβριος).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 13η Μαρτίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Η έμφυλη εμπειρία των γυναικών στην πολιτική».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos