Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση συγχαίρουμε τους μικρούς – μεγάλους αθλητές του τμήματος Παίδων Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πάρου οι οποίοι κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Final Four Πρωταθλήματος Κυκλάδων που διεξήχθη την Παρασκευή 3 και την Κυριακή 5 Απριλίου στη Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' Ν.Τ. 18, 27χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα M.Τρίτη, εντός του νέου επιβατικού λιμένα «ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ» Πάρου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 47χρονη, παρέσυρε μία 77χρονη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή των Εξαρχείων. Ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν ανάψει φωτιές και έχουν στήσει οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Μπουμπουλίνας, ενώ πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που έχουν παραταχθεί στη συμβολή της οδού Στουρνάρη με την Πατησίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συμφωνία με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 2/2015 του ΟΑΕΔ (ΑΔΑ: ΨΑ0Μ4691Ω2-56Κ), ξεκίνησε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα πέντε μηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 6-4-2015 το πρωί συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 47χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για εισφορές στο Δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου καταδικάζει ομόφωνα την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γιώργος Μπαρμπαρίγος από πολίτη στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία της Superfast Ferries & Blue Star Ferries, με ικανοποίηση ανακοινώνει την διπλή διάκριση της Blue Star Ferries στα Apps Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την Ethos Media S.A..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 12:11

Το Poker Texas Holdem στην Σύρο...

Το Kαζίνο Σύρου ξεκίνησε την λειτουργία του τον Απρίλιο του 1997.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (6.4.2015) το απόγευμα στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ένας 43χρονος υπήκοος Ρουμανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ρύπανση-υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos