Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η Κυριακή των Βαΐων στην Πάρο από την εκεί καθολική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 8-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 21χρονος ημεδαπός γιατί με τη χρήση ανεξίτηλου μαρκαδόρου έγραφε σε εξωτερικό τοίχο σχολικού συγκροτήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παραδοσιακή νηστίσιμη ρεβυθάδα που κάθε χρόνο και για περισσότερο από δυο δεκαετίες προσφερόταν στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου «Σκόπας ο Πάριος» στον Πρόδρομο της Πάρου από εφέτος έπαψε να υφίσταται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειμερινό καιρός επικρατεί σήμερα Μ. Πέμπτη στην Πάρο με θυελλώδεις βόρειους ανέμους, χαμηλή για την εποχή θερμοκρασία που συνοδεύεται από βροχή κατά διαστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν του μπαράζ ανακοινώσεων, δηλώσεων, επιστολών, φημών και τηλεφώνων των τελευταίων ημερών με θέμα το «πογκρόμ»-όπως το χαρακτήρισε η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Πάρου-κλήσεων σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες, θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου άποψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 15η Απριλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας 19χρονος οδηγός δικύκλου συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζήτημα αλλαγής του συστήματος εκλογής των δημοτικών και περιφερειακών αρχών πρόκειται να θέσει στο αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση, κρίνοντας ότι το σημερινό σύστημα που διέπει την εκλογή τους είναι ακραία πλειοψηφικό και δεν επιτρέπει την πραγματική συμμετοχή και δημοκρατία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταβλήθηκε η δόση ύψους 448 εκατ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως ανέφεραν σήμερα υψηλά ιστάμενες πηγές του υπουργείου Οικονομικών στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σοκ στην αμερικανική αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός Αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό στη Νότια Καρολίνα, που καταγράφηκε και σε σχετικό βίντεο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos