Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της καθυστερημένης άφιξης του Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ σήμερα 16/12/2016 στο λιμάνι του Πειραιά και της ανάγκης εφοδιασμού καυσίμων, το δρομολόγιο την Παρασκευή 16/12/2016 από Πειραιά προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη - Ρόδο και η επιστροφή στις 18/12/2016 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλεως Τήνου, ότι λόγω σημαντικής αφανούς διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης και επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί παρά τις επί έξι ημέρες έρευνες της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου μας, θα υπάρξει γενική διακοπή υδροδότησης από το πρωί της Δευτέρας 19.12.2016 και περί ώραν 05:00 έως το πρωί της Τρίτης 20.12.2016 την ίδια περίπου ώρα στο δυτικό τμήμα της πόλης, δηλαδή στις περιοχές δυτικά της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό από ένα ντους στο τέλος της ημέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α Αιγαίου και Κρήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υλοποιείται η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για την αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου των νησιών, σε συνεργασία με τον Αρχιτεκτονικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και το ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι της Παρασκευής (16/12) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και ένα από την Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:00

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 20-12-2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 15-12-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 62χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ /19/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΒΙΔΑΛΗΣ MARKET Α.Ε για την άμεση ανταπόκρισή της και αυτή την χρονιά στο κάλεσμα για την ανιδιοτελή προσφορά- χορηγία τροφίμων προς τους αδύναμους συμπολίτες μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos