Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Όπως ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρου την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, το 2016, ανακηρύσσεται ως έτος ανακύκλωσης για το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για προσάραξη, του Φ/Γ «ALIΟS» σημαίας Κύπρου, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Ν. Κέας . Το Φ/Γ πλοίο, με 21μελες πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από λιμένα Λαυρίου με προορισμό το λιμένα Λεμεσού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέχρι στιγμής καταγεγραμμένα θανατηφόρα κρούσματα γρίπης που προκαλούνται από τον ιό τύπου Α (Η1Ν1), εμπνέουν την ανησυχία των ειδικών επιδημιολόγων που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει της πρόσφατης έξαρσης των περιστατικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο, μετά από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Υγείας Κώστας Σούλης με το Διευθυντή του ΠΠΙ κ. Νίκο Μακαρώνα και τα στελέχη του Ιατρείου, ο Δήμος προχώρησε σε μία σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τον πρώτο απολογισμό δράσης της Περιφερειακής Αρχής, της περιόδου 01.09.2014 – 31.12.2015

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 10η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 12η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την εκτέλεση μεταφορών πόσιμου νερού με υδροφόρα, από εγκαταστάσεις σε δεξαμενές νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για το έτος 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελέσματα από τη χρήση της θεραπείας αυτόλογων ενήλικων βλαστικών κυττάρων, παρουσιάστηκαν στοΠαγκόσμιο Συνέδριο Αναγεννητικής Ιατρικής (Λειψία Γερμανίας) και απέσπασαν τον θαυμασμό της παγκόσμιας ορθοπεδικής επιστημονικής κοινότητας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos