Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Είτε με παραδοσιακές βράκες και κεντημένα μεσοφόρια είτε με καπέλο και βερμούδα το ταλέντο παραμενει το ίδιο και αναδεικνύεται μέσα απο την αξιόλογη συνεργασία με τις δασκάλες τους, Κατέρινα και Λίζα.'

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την νέα, γενική αύξηση του ΦΠΑ και για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών σε 11 ακόμη νησιά, από σήμερα 1η Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από εκατό χρόνια θα ζουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής έρευνας - τεχνολογίας και της εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη η ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ∆ήµος Πάρου, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη έξι (6) ναυαγοσωστών, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, διάρκειας τριών (3) µηνών, σύµφωνα µε την υπ΄ αριθµ. 109/2016 Απόφαση ∆ηµοτικού Συµβουλίου ∆ήµου Πάρου που νοµιµοποιήθηκε µε την υπ΄ αριθµ. 35613/18-05-2016 όµοια της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αιγαίου και σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 και το άρ. 28 παρ. 1 του ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47Α΄/1-5-2015).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2016 κλιμάκιο μηχανικών της σύμπραξης των μελετητικών γραφείων που εκπονεί “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) του Λιμένα Πάρου”, αποτελούμενη από τους Γιώργο Γιαμίν και Δημήτρη Κούτσουρα, επισκέφθηκε και εργάστηκε στην Πάρο με αντικείμενα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Τετάρτη 4 Ιουνίου 2016

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 31/05 η αιτηθείσα από το Δήμο Θήρας σύσκεψη με θέμα την άμεση έναρξη της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Συμμετείχαν οι Υπουργοί κ. Α.Ξανθός και κ. Π.Πολάκης, ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Γ.Μπασκόζος η Δ/ντρια της ΥΠΕ κ. Ο.Ιορδανίδου, ο πρόεδρος της ΑΕΜΥ κ. Μ.Σταύρου, ο κ. Μ.Ρούσσος μέλος του ΔΣ της ΑΕΜΥ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos