Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21 Ιουνίου), και για τρίτη κατά σειρά χρονιά, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, η οποία ετοίμασε νέο θεματικό κύκλο, αφιερωμένο στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Σίφνο μετέβη την Κυριακή 19/6/2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Μήλου κ. Νίκο Βενάκη, με κύριο αντικείμενο συζήτησης την πορεία των βελτιωτικών έργων στο λιμάνι Καμαρών και της διάβρωσης της ακτής του Πλατύ Γιαλού, θέματα για τα οποία αποφασίστηκε να ακολουθήσει τεχνική σύσκεψη με τη συμμετοχή και των υπερεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και των μελετητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στις 28 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η πραγματικότητα που βιώνει το νησί μας σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφίστηκε στην Βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ο επικαλούμενος αναπτυξιακός νόμος, ο οποίος εισάγει στη διεθνή οικονομική και επιχειρηματική σκέψη, την πρωτότυπη ιδέα της «δίκαιης ανάπτυξης». Μια ιδέα τέτοιου βεληνεκούς προφανώς για να λάβει και τις πρέπουσες διαστάσεις ανά την υφήλιο, χρειαζόταν και μια λαμπρή τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης για να παρουσιαστεί στην παγκόσμια κοινότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόγευμα Δευτέρας 20 Ιουνίου και το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, έφθασε για τους πολλούς εκδρομείς που κατέκλυσαν την Πάρο στο τέλος του. Η εικόνα στο λιμάνι μιλάει από μόνη της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου, παρουσία 200 και πλέον γονιών και θεατών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Στην τελετή συμμετείχαν αθλητές από τις Ακαδημίες του Α.Ο. Πάρου, του ΑΜΕΣ Νηρέα, του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού και του Π.Σ. Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. , η Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος», σας προσκαλούν στο πανηγύρι του χωριού με αφορμή τον εορτασμό του γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, πολιούχου του χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασικός λόγος της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωσή του από τις αρμόδιες αρχές, για το θέμα της μεγάλης τουριστικής επένδυσης σύνθετων καταλυμάτων γνωστού ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, για την οποία έχει ασκηθεί και σχετική προσφυγή στο ΣτΕ και έχει προκληθεί την τελευταία περίοδο μεγάλη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γεμάτη» είναι η εβδομάδα για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο μεταξύ άλλων περιμένει να δει και το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απρόβλεπτες συνέπειες για το πολιτικό μέλλον του Ματέο Ρέντσι και του κυβερνώντος συνασπισμού αναμένεται να έχει η βαριά ήττα που υπέστησαν στις τοπικές εκλογές οι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos