Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Ένα πρωτοφανές, απίστευτης αγριότητας θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Ιουνίου σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ειδικοί της ανθρώπινης ψυχολογίας έχουν αποφανθεί ότι η δύναμη της εξουσίας αντανακλά θετικά στην ερωτική διάθεση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ετοιμασίες των μαρμάρινων επάθλων του Tinos Marble Trail που θα διεκδικήσουν οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες στις 4 Σεπτεμβρίου συνεχίζουν.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την 25 και 27-06-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 59 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-06-2016 το πρωί 63χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια παράνομων εργασιών τοποθέτησης πέργκολας σε κατοικία κατέπεσε από πτυσσόμενη κλίμακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και δύο εργάτες που απασχολούνταν στις ίδιες εργασίες συνελήφθησαν. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από το Α.Τ. Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάδελφος αναπληρώτρια ΠΕ 02 προσλήφθηκε σε σχολείο των Κυκλάδων (Πάρος) από τον πίνακα Γενικής Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκδήλωση της απονομής των βραβείων άνοιξε με ομιλία του ο Γιώργος Κουβέλης υπεύθυνος οργάνωσης των διαγωνισμών τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2016. Τόνισε την ευκαιρία που έχουν -μέσω των Olymp Awards- οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Συμμετέχοντας προσθέτουν αξία στα προϊόντα τους λαμβάνοντας τον τίτλο Τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Τέλος, μίλησε για την δυναμική της εξωστρέφειας για τα ελληνικά προϊόντα και ότι είναι αναγκαιότητα για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελβετία βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής του στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Άγνωστοι δράστες, παραβίασαν κεντρική είσοδο φαρμακείου, ιδιοκτησίας 36χρονης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διασφάλιση της επάρκειας νερού στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και κατά την διάρκεια της περιόδου τουριστικής αιχμής, μέσω της ορθολογικής διαχείρισης, της καλύτερης διανομής και του ελέγχου ποιότητας, στοχεύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει αυξημένες ανάγκες σε πόσιμο νερό, λόγω της μειωμένης ποσότητας υδατικών πόρων και της κατακόρυφης αύξησης του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos