Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Πάρο η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ιερό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Παρουσία πλήθους κόσμου, ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκθέσεις ζωγραφικής σε Παροικία και Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σεργιάνι στο χρόνο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες τις δράσεις μας παρακολούθησαν πολλοί ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες και συμμετείχαν πολλοί αθλητές οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Βερμίου, παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 18 Αυγούστου θα αρχίσει η σταδιακή ανάρτηση στο Taxisnet των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Από την ίδια ημέρα, και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης-ανάρτησης των εκκαθαριστικών, δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) για το 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο Τούρκοι αστυνομικοί και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους σήμερα από επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, όπως διευκρινίστηκε αργότερα, που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στο Ντιγιάρμπακιρ, στην νοτιοανατολική Τουρκία, για την οποία οι αρχές αποδίδουν την ευθύνη στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθήκοντα ειδικού εντεταλμένου του ΟΗΕ για την παγκόσμια καταπολέμηση της ανεργίας των νέων αναλαμβάνει τιμητικά από την 1η Σεπτεμβρίου ο πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και πρώην αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, έπειτα από σχετική απόφαση του γενικού γραμματέα του διεθνούς οργανισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos