Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Κατά κανόνα, όταν κάποιος ψάχνει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, δεν πάει στο YouTube, όπου οι κανόνες απαγορεύουν ρητά και αυστηρά το ανέβασμα τέτοιου υλικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου , η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό ελαφράς πρόσκρουσης του Ε/Γ-Ο/Γ “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124 στον εξωτερικό λιμένα Τήνου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης με αποτέλεσμα τη μικρή στρέβλωση του προστατευτικού ελάσματος της πρύμνης του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες χθες και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι κάτωθι διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πάρου -Αντιπάρου καταδικάζει απερίφραστα τις αστυνομικές και εισαγγελικές διώξεις σε βάρος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Θεσσαλονίκη και προσωπικά ενάντια στα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, δημοτικό σύμβουλο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρ. μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και τον δικηγόρο Ζήση Κλεισιάρη, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας και πρ. μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. διοργανώνουν στην Παροικία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 το καθιερωμένο πλέον καρναβάλι, που θα ξεκινήσει από τον παραλιακό δρόμο (περιοχή Αγροκήπιο) και θα καταλήξει στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου & ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Π. Σ. «Αρχίλοχος». Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρένο στις κακόβουλες ειδήσεις βάζει το Facebook για πρώτη φορά εκτός των ΗΠΑ, σε μία προσπάθεια να μπλοκάρει τις ψευδείς ειδήσεις ενόψει των γερμανικών εκλογών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του Υπ.Τουρισμού για «χρονιά - ρεκόρ» και στην κρουαζιέρα, το 2016. Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της ΤτΕ οι συνολικοί επισκέπτες κρουαζιέρας ξεπέρασαν στο εννεάμηνο (Ιαν.-Σεπτε.'16) τα 2,7 εκατ (2,737 εκατ), σημειώνοντας πρωτόγνωρη αύξηση των απόλυτων μεγεθών κατά +31,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα το 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ΑΤΜ αλλάζουν και γίνονται ακόμη πιο σύγχρονα επιτρέποντας μια σειρά από συναλλαγές που ως τώρα γίνονταν μόνο στο ταμείο της τράπεζας Αρκετή ταλαιπωρία υπόσχονται οι τράπεζες ότι θα γλιτώσουν οι πολίτες με τη νέα γενιά ΑΤΜ που τοποθετείται εντός και εκτός των καταστημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για μια σούπα δυναμίτη! Και μη θεωρείτε ότι θα φάτε απλώς ένα άνοστο φάρμακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos