Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μασκαρεμένοι, χαρούμενοι και χαμογελαστοί, χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους στο Καρναβάλι της Νάουσας, το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα πιο ενοχλητικά καθημερινά προβλήματα είναι η κακοσμία του στόματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες ήταν «μεταμφιεσμένοι» και έριξαν τις βόμβες από την Πειραιώς - Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «τραμπούκους και ανθρώπους του υποκόσμου, που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των νησιών μας ,που αποτελούν μόνιμα φυσικά εμπόδια στην καθημερινή ζωή των νησιωτών, ήταν απαραίτητη η δημιουργία ενός όρου που θα χαρακτήριζε τις ιδιαιτερότητες-δυσκολίες αυτές. Έτσι καθιερώθηκε ο όρος νησιωτικότητα. Κατά πόσο όμως χρησιμοποιείται ορθολογικά;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από σήμερα ο στίβος των Κυκλάδων έχει νέο πρόεδρο. Η Καλλιόπη Δαχτυλίδη αναλαμβάνει την ηγεσία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τη δέσμευση να συνεχίσει την ανοδική πορεία που ξεκίνησε ο κλασσικός αθλητισμός εδώ και τέσσερα χρόνια. Το 2013 οι Κυκλάδες είχαν μόλις τέσσερα σωματεία ενεργά ενώ το 2017 έχουν έντεκα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 15:09

Στοίχημα: Προβάδισμα η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Κυριακή (19/02) σήμερα και το κουπόνι μας είναι γεμάτο, με αποτέλεσμα να μας προσφέρει τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε έξυπνες επιλογές για στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μίας γυναίκας, η οποία έπεσε σε γκρεμό μεγάλου βάθους κατά τη διάρκεια ορειβασίας, βρίσκεται σε εξέλιξη σε ορεινή περιοχή των Σφακίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συναντήσεις Μέρκελ με Λαγκάρντ και Γιούνκερ στο Βερολίνο δρομολογούν τις εξελίξεις για την αξιολόγηση και το χρέος με την ελληνική κυβέρνηση να συναινεί σε προνομοθέτηση μέτρων με ισοδύναμη μείωση του ΕΝΦΙΑ και των έμμεσων φόρων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook λανσάρει μια εφαρμογή για «έξυπνες» τηλεοράσεις, που θα βοηθά τους χρήστες του να παρακολουθούν τα βίντεό του σε μεγάλες οθόνες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos