Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Την 02-02-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 54χρονος ημεδαπός και -3- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24, 35 και 43 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 7η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι «μικρές» κατηγορίες της Γαλλίας και της Ολλανδίας πρωταγωνιστούν σήμερα στο πρόγραμμα, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή, και από εκεί προκύπτουν οι δύο βασικές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 13:59

Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας - Νέο Δ.Σ

Κατόπιν των εκλογών που έγιναν στις στις 24 Ιανουαρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 31 του ίδιου μήνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας, που προέκυψε από αυτές. Η σύνθεσή του είναι η εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 25 Ιανουαρίου 2017 διεξήχθησαν οι πρώτες Διπλωματικές εξετάσεις του Δημοτικού Ωδείου Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια πολύ όμορφη, συντροφική και ζεστή βραδιά κόντρα στο δριμύ ψύχος και την έντονη βροχόπτωση, οι οφελούμενοι, τα μέλη και οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τον καινούριο χρόνο, ενώ οι μεγαλύτεροι διηγήθηκαν ιστορίες από τα παλιά γεμάτες αναμνήσεις.
Όλοι μαζί τραγούδησαν παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια και έψαλλαν εκκλησιαστικούς ύμνους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την εγγραφή του νέου σωματείου στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ ενδυναμώνεται ο κλασικός αθλητισμός στις δυτικές Κυκλάδες και θα δοθούν ευκαιρίες άθλησης σε περισσότερα παιδιά.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με τίτλο «Αίτημα Δήμου Πάρου προς την ΚΔΕΠΑΠ για χρηματοδότηση της Κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ζευλάκι Παροικιάς Δημοτικής Κοινότητας Πάρου», κατά γενική ομολογία δεν είχε νόημα, αφού δεν απαιτείται τέτοια απόφαση από τις προβλεπόμενες διαδικασίες χρηματοδότησης δημοτικών έργων από δημοτική επιχείρηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 13:31

Γρίπη των Πτηνών στο Νομό Κυκλάδων

Σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos