Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα στη φαρμακευτική θεραπεία του γλαυκώματος, προσφέρει ο σταθερός συνδυασμός φαρμάκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-04-2017 το πρωί σε δημοτικό χώρο στάθμευσης στη Μεσσάρια Θήρας βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντός εγκαταλελειμμένου Ι.Χ.Ε. σταθμευμένου αυτοκινήτου. Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ανήκει σε 35χρονο ημεδαπό για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 13-04-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συστηματική διείσδυση που επιχειρεί ο Δήμος Πάρου τα τελευταία χρόνια και η βελτίωση της προσβασιμότητας μετά την έναρξη λειτουργίας και του νέου αεροδρομίου κατέστησαν το νησί της Πάρου τουριστικό προορισμό προτεραιότητας για αρκετές ξένες αγορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συμμετοχή του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, του προέδρου του δικτύου ΔΑΦΝΗ Ηλία Ευθυμιόπουλου, Δημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, του προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννη Ρούσσου και πολλών συνέδρων, διεξήχθη στις 21 και 22/4 στη Μήλο διεθνές συνέδριο με θέμα "Λιμάνια – Θαλάσσιες Μεταφορές – Νησιωτικότητα".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο προς τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, μαθητές και γονείς σταδιακά αρχίζουν να αναζητούν πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού που θα ακολουθήσει, καθώς και για τις αλλαγές που θα συναντήσουν στο μηχανογραφικό της φετινής χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται το βίαιο περιεχόμενο που αναρτάται από χρήστες στην πλατφόρμα του σκοπεύει να προχωρήσει το Facebook, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η εταιρεία.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο «ραντεβού» για σήμερα δίνουν οι διαδηλωτές στη Βενεζουέλα, μετά την έκρηξη βίας που οδήγησε τις προηγούμενες ημέρες στον θάνατο 22 ανθρώπων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 12:10

Ισχυρό μέτωπο κατά της Λεπέν

Ενας συνδυασμός τρομοκρατικών απειλών, αρνητικών επιδόσεων της οικονομίας, λαϊκισμού, σκανδάλων και αυξανόμενου ευρωσκεπτικισμού προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη Γαλλία, στερώντας για πρώτη φορά και από τα δύο κόμματα που κυβερνούν τη χώρα από τη δεκαετία του '50 τη δυνατότητα διεκδίκησης της προεδρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos