Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ της Τετάρτης θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τη νύχτα τοπικά ισχυρές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι ενδελεχείς και πολυάριθμοι επιτόπιοι φορολογικοί έλεγχοι, διεξήχθησαν το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις στην Πάρο από κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να «αλιευθούν» οικονομικές παραβάσεις και να «πέσουν» τα ανάλογα τσουχτερά πρόστιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελειωμό δεν έχουν οι αγελάδες και οι ταύροι που ξεβράζει η θάλασσα στα νησιά των Κυκλάδων. Μετά τον Γαλησσά της Σύρου και τη Κολυμπήθρα της Τήνου, ακόμα δύο περιστατικά έρχονται στην επιφάνεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 π.μ. την ώρα που ένας υπάλληλος επιχειρούσε να αφαιρέσει τη μπαταρία από μια συσκευή που υπερθερμάνθηκε και εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντο δικό σου απλώς και μόνο με ένα κλικ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική βράβευση του Δήμου Μυκόνου από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για την προσφορά του στον Πολιτισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα drones έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας κάνοντάς την πιο θεαματική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 από τις 00:01 έως τις 24:00 της συγκεκριμένης ημέρας, καθώς η Π.Ν.Ο εξήγγειλε 24ωρη απεργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα Κυπέλλων είναι η σημερινή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται τη Λας Πάλμας στη ρεβάνς του μεταξύ τους 1-1 στο πρώτο ματς, ενώ στη Γαλλία η Νις φιλοξενεί τη Μονακό σε νοκ-άουτ προημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos