Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Για άλλη μία συνεχόμενη κλήρωση, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ δεν ανέδειξε μεγάλο νικητή με αποτέλεσμα το ποσό που θα μοιράσει στην κλήρωση [1958] της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου να ανέρχεται σε τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ στην πρώτη μεγάλη κατηγορία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση επανασύνδεσης του ρεύματος νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 17:53

Τα κρασιά του Αιγαίου στην Αθήνα

Τα κρασιά των νησιών του Αιγαίου Πελάγους θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό οι παραγωγοί τους, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στην Αίγλη Ζαππείου (δίπλα στο Ζάππειο Μέγαρο).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια ανάσα σε ιδιωτική υπάλληλο της πόλης μας έδωσε το Ειρηνοδικείο Λαμίας με την απόφαση για... 100% κούρεμα χρεών προς τις τράπεζες, βάσει του «νόμου Κατσέλη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητά της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2019, για τη θέση του Δημάρχου Σίφνου ανακοίνωσε η Μαρία Ναδάλη νυν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη θετική ανταπόκριση των συμμετεχόντων έλαβε η εισήγηση με θέμα «Άνδρος και Αθλητικός Τουρισμός» που παρουσιάστηκε την πρώτη ημέρα του 5ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, στην Αρχαία Ολυμπία από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018. Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Άνδρου σε θέματα επικοινωνίας κα Ειρήνη Λάζαρη παρουσίασε την εισήγηση μαζί με την υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και δημοσιογράφο κα Ελένη Τσαλκατίδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιτροπή πρωτοβουλίας για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, της Ενιαίας Κίνησης Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον, συναντήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2018 με επιτροπή του δημοτικού συνδυασμού της ΚΕΠ-ΟΣΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (14/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και Nations League, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δυο επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος «τρελάθηκε» όταν ακυρώθηκε η δεύτερη προσπάθεια του στο αρασέ - Πληροφορίες ότι με την υπόθεση ασχολείται η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κλείστηκε για τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου - Το πρωί της ίδιας ημέρας θα δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos