Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Συγκεκριμένα κατά τη σημερινή του συνεδρίαση σε θέμα προ ημερησίας διάταξης που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάρου» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοικήτρια του Νοσοκομείου Σύρου, κα Μαργαρίτα Μπουραντά, και τον πρόεδρο της διοικούσης επιτροπής του Κ.Υ.Πάρου, κον Σπύρο Λάβδα,για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, για την αποστολή ιατρού καρδιολόγου στο ΚΥ Πάρου -λόγω κενής θέσης αντίστοιχης ειδικότητας- προκειμένου να υλοποιηθεί η πιστοποίηση των Δελτίων Υγείας των μαθητών-αθλητών Πάρου και Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ήμερα, καθώς οι πολίτες δεν θα ξαναδούν την πολεοδομία τα επόμενα χρόνια». Αυτό επισήμανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, παρουσιάζοντας το πληροφοριακό σύστημα e-Άδειες, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε σήμερα επιτυχώς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φορολογούμενοι δεν θα εξυπηρετουνται αύριο, μέρα της ετήσιας συνέλευσης των εργαζομένων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε συνηθίσει να συνοδεύουμε το κρασί μας με ένα πλατό τυριών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εξερευνήσει τον κόσμο του pairing τυριού με άλλα ποτά. Η Chechire Cheese, με έδρα την Βρετανία, αποφάσισε να μάς μυήσει για τα καλά στο χώρο, λανσάροντας τυριά, όμοια με το ροζ τυρί Prosecco, τα οποία είναι εμποτισμένα με κάθε λογής αλκοολούχα ποτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δεσμεύτηκε για την διαλεύκανση της υπόθεσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον απόλυτο χαμό, αλλά και μεγάλες ζημιές προκάλεσε ένα φορτηγό πλοίο σε λιμάνι του Μουμπάι στην Ινδία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύσημα στην Κουντουρά από UNWTO και WTTC για τις τουριστικές επιτυχίες της Ελλάδας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εκτίμηση κορυφαίων χειρουργών στο 74ο ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Ορθοπαιδικών, (Αθήνα 10-13 Οκτώβρη) αλλά και προσφάτων διεθνών συνεδρίων, το ποσοστό επιτυχίας ξεπερνά το 90 % όταν η επέμβαση γίνεται άμεσα και φυσικά αν ακολουθηθεί από κατάλληλη φυσικοθεραπεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του τίτλου “Νότιο Αιγαίο - Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 και με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Ανδριώτικες γαστρονομικές διαδρομές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos