Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση και μετά από διαρκείς αναβολές της ψηφοφορίας στη Βουλή της ΠΓΔΜ εγκρίθηκε η συνταγματική αναθεώρηση στο πλαίσιο κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «έξυπνα» παγκάκια αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνουν την παρουσία τους αισθητή σε κοινόχρηστους χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου με πτώση της θερμοκρασίας και φαινόμενα βροχοπτώσεων κατά τόπους ισχυρά σε πολλές περιοχές, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 υπογράφηκε από τον Αν. Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιό, από τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ κ. Μοναχολιά, μνημόνιο συνεργασίας (MOU) που αφορά στην αξιοποίηση των καλών πρακτικών αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2017 τη12η«Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»σε 30 πόλεις της Ελλάδας.Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έγκριση δημοπράτησης της αγροτικής οδοποιίας Αγίου Αρσενίου Νάξου, έδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φτάσαμε επιτέλους στο μηνά της κολοκύθας! Οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε είναι άπειρες, αλμυρές, γλυκιές, γλυκά του κουταλιού και πολλά πολλά άλλα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στην μνήμη του μεγάλου πάριου λογοτέχνη, ποιητή, δημοσιογράφου και πατριδολάτρη ΓΙΑΓΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ απονεμήθηκε και πάλι το καθιερωμένο ετήσιο βραβείο  στο Δημόσιο Λύκειο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται ρύθμιση οφειλών προς ταμεία και εφορία για όσους είχαν κλείσει βιβλία και μπλοκάκια, όπως ανέφερε σε συνένετευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, ο ειδικός γραμματέας ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 14:35

Δρομολόγια λεωφορείων από 22/10/2018 έως 11/11/2018

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos