Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Αρχαιολογική ανακάλυψη φέρνει τα πάνω - κάτω για την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης! - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού - Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

55 ακριβώς χρόνια πέρασαν από την επίσημη ίδρυση του Βελέντζειου Ιδρύματος η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1963. Πάνω από μισό αιώνα πριν, ο μέγας ευεργέτης της Πάρου Φραγκίσκος Βελέντζας, είδε να παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο της δωρεάς της περιουσίας του προς αρωγή της ιδιαίτερης πατρίδας του και των συντοπιτών του των παριανών που τόσο αγαπούσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το προφίλ του εθισμένου ατόμου και τρόποι αντιμετώπισης αυτής της σύγχρονης νόσου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στη χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου η εγκατάσταση της μονάδας αφαλάτωσης, η οποία θα παράγει 1000 κυβικά νερού ανά 24ωρο και προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Ηρακλειάς στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 91χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάγωσαν οι πωλητές στους πάγκους της λαϊκής στη θέα της εντυπωσιακής γυναίκας….

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-10-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 15χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -2,8- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα οδηγήσει στη δημιουργία βαρομετρικού χαμηλού στα ανοικτά του Ιονίου την Κυριακή 21/10 το οποίο μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα κινηθεί προς τα ανατολικά προκαλώντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οστεοπόρωση αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές χρόνιες μη μεταδοτικές ασθένειες, η οποία πλήττει τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 12:40

Στοίχημα: Στήριγμα η Ντόρτμουντ (video)

Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τρεις αναμετρήσεις έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα, τις Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ, Γουλβς - Γουότφορντ και Ουντινέζε - Νάπολι, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή η οποία προκύπτει από τον αγώνα Ρέθυμνο - ΑΕΚ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos