Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Μπαράζ... αποστολής εκρηκτικών μηχανισμών στις ΗΠΑ, με κοινό παρονομαστή την Νέα Υόρκη - Τελευταίο κρούσμα αυτό του συγκροτήματος του Time Warner Center με τα γραφεία του CNN να εκκενώνονται! - Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως δύο ύποπτα πακέτα είχαν σταλεί στα σπίτια των Μπαράκ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον - Η "σύνδεση" με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κα Ελένη Πολίτου με τον ΕΟΤ και τα γραφεία εξωτερικού, διοργανώνεται ακόμη ένα ταξίδι εξοικείωσης στην Άνδρο, αυτήν τη φορά με το γραφείο της Ρουμανίας και με τη συμμετοχή ενός σημαντικού Ρουμάνου λογοτέχνη. Ο κ. Nicolae Prelipceanu αφίχθη στο νησί μας χθες, Τρίτη, 23 Οκτωβρίου και θα παραμείνει έως το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ανανεωμένη Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας ξεκινάει τις συναντήσεις της για τον έκτο κατά σειρά θεματικό κύκλο. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου (ώρα 20:30) στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, περιμένοντας τα παλιά αλλά και νέα μέλη. Οι συναντήσεις της Ορχήστρας θα γίνονται στον χώρο του Μουσείου, σε μέρα και ώρα που θα οριστεί από τους συμμετέχοντες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν στη Σίφνο τέσσερα μελή του κυκλώματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-10-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 26, 22 και 21 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το χθεσινό γεμάτο μενού, η δράση συνεχίζεται και σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ και του ποδοσφαίρου, αλλά και του... μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατ’ εξουσιοδότηση της παραγράφου 2 του άρθρου 22 του Ν.4354/15 εκδόθηκε η ΚΥΑ 54698/05.10.2018 (ΦΕΚ 4704/22.10.2018 τεύχος Β’), με την οποία καθορίζονται οι αποδοχές αιρετών οργάνων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και αυτές των γενικών γραμματέων των δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών το έγγραφο του Δημάρχου Μήλου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη (α.π.6471/23-10-2018), στο οποίο εκφράζει την έντονη αντίθεσή του για την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη επιβολή ΕΝΦΙΑ στο Δήμο Μήλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη Σύρου θα ξεκινήσει από την παραλία της Βάρης το Μάιο του 2019. Θα δανείζει βιβλία χωρίς διαδικασίες στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού, τα οποία θα προσφέρονται σε πρωτότυπες προθήκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ανοικτή Συνάντηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κυκλάδων με τη συμμετοχή πολυάριθμων πολιτιστικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εντεταλμένης για τον Πολιτισμό Περιφερειακής Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου κας Χρηστιάννας Πάπιτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos