Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Μήνες μας χωρίζουν από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και το τοπικό πολιτικό σκηνικό στο νησί της Πάρου μοιάζει με...κινούμενη άμμο! Μπαράζ συζητήσεων, αλλεπάλληλων επαφών και πολιτικών ζυμώσεων χαρακτηρίζουν το τοπίο των διεργασιών που συντελούνται αυτή την εποχή στα δημοτικά πράγματα. Και έτερον ουδέν...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιεύματα ανέφεραν ακόμη πως οι δυο τους συμμετείχαν στις εργασίες ως εθελοντές χωρίς, βέβαια, τη συνοδεία κάμερας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 44 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου Αττικής αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην Υπουργό Εργασίας και νυν Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση, για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οριστική είναι η απόφαση του κ. Μανώλη Γλυνού να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος που αναζητούσαν οι αρχές από τις 11 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Λιβαδειά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ανακοινώνεται διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προμήθεια μηχανημάτων έργου εξασφάλισε ο Δήμος Άνδρου στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 13:17

744.000 € για το δίκτυο ύδευσης της Αμοργού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής, το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής Αρκεσίνης στην Αμοργό, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-10-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Ο δράστης κατείχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή (05/10) σήμερα, και το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos