Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι μικροί του Πλοηγού Αντιπάρου και επικράτησαν της παιδικής ομάδας της Α.Ε. Σαντορίνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της Ε.Σ.Κ.Κ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη χρήση χρεωστικών καρτών για ανέπαφες συναλλαγές αξίας ως και 25 ευρώ κρούει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε απόφασή της που ελήφθη με αφορμή τις καταγγελίες δύο πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει αισθητή στο νησί της Πάρου η αυξανόμενη κάθε καλοκαίρι τουριστική κίνηση η οποία χρονιά με τη χρονιά μεγεθύνεται με την αύξηση να αγγίζει συγκριτικά διψήφια ποσοστιαία νούμερα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δράση «Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα – Aegean mamas know best» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Taste the Seasons» της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης - Νότιο Αιγαίο 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με την ΥΠΑ και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών - Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, έχει δρομολογήσει ήδη από την αρχή του έτους τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση του Κρατικού Αερολιμένα της Πάρου. Η επέκταση του διαδρόμου είναι έτοιμη για δημοπράτηση ενώ οι μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις θα είναι στο τέλος του χρόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή (07/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα, φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές συνολικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.

Αποτελεσματική στην έδρα της η "Ένωση"

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η "Ένωση" έδειξε να ξεπερνάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς στη συνέχεια επικράτησε με 0-3 του ΟΦΗ, ενώ ήταν πολύ καλή και στην ήττα με 2-3 από την Μπενφίκα, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να το έχει κερδίσει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπορεί να ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο έδειξε να έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, κάτι που "πλήρωσε" ακριβά χάνοντας τελικά με 0-1. Η έδρα και το μομέντουμ ευνοούν την ΑΕΚ, ωστόσο το έργο της παραμένει δύσκολο. Έτσι, θα πάμε με το 1DNB σε απόδοση 1.91 ώστε να έχουμε με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

"Σπάει το ρόδι" η Λαμία

Παραμένουμε σε ρυθμούς Superleague για το παιχνίδι Λαμία – ΟΦΗ. Οι δυο ομάδες έχουν παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής, με τη Λαμία να έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις δυο βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έχουν έναν. Οι γηπεδούχοι ωστόσο προέρχονται από αήττητο σερί δυο αγώνων κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη, δείχνουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί και σήμερα "οφείλουν" να πάρουν τη νίκη αν θέλουν να κρατηθούν στην κατηγορία, καθώς ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Λαμία θα καταφέρει να φτάσει στην πρώτη φετινή της νίκη, ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.05 και θα τον κρατήσουμε.

Με τα γκολ στο "Paolo Mazza"

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την κόντρα της Σπαλ με την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο σταδικά έπεσε η απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Ο κυριότερος λόγος της "πτώσης" τους είναι η ασταθής αμυντική τους λειτουργία, κάτι που η Ίντερ είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, έχοντας πολύ ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. "Βλέπουμε" ένα ματς με αρκετά τέρματα, πιθανόν να βοηθήσει και η Σπαλ στο σκοράρισμα, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.10, ένα σημείο με αρκετή αξία.

Πρεμιέρα με Over για τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Ολυμπιακός – Χολαργός. Την περασμένη Πέμπτη, για την φάση των 16' του κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις και μάλιστα αντιμετώπισε τον Χολαργό που θα αντιμετωπίσει και στη σημερινή πρεμιέρα της Betshop.gr Basket League. Φυσικά ο Ολυμπιακός νίκησε με 85-70, ενώ ο «νεοφώτιστος» Χολαργός έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό του. Σε αυτά τα παιχνίδια, η νοοτροπία του Μπλατ είναι να δώσει ελευθερία στους παίκτες του σε αντίθεση με τον Σφαιρόπουλο των περασμένων σεζόν επειδή δεν υπάρχει κίνδυνος ήττας και αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα. Άλλωστε, στον αγώνα κυπέλλου ο ίδιος ο Ολυμπιακός έπαψε να σκοράρει στην τελευταία περίοδο γι'αυτό το σκορ έμεινε στους 155 πόντους, σήμερα στο 155.5 αξίζει η επιλογή Over 155.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια ΑΕΚ - Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περασμένη εβδομάδα περιοχές της Ελλάδας «σφυροκοπήθηκαν» από το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και ζημιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντρεύτηκε στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον παραδοσιακό ελληνικό γάμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άκουσμα της λέξης Μονακό, κάποια πράγματα τρία πράγματα έρχονται στο νου: Τα τυχερά παιχνίδια, τα πολυτελή σκάφη και οι εκατομμυριούχοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos