Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Κατόπιν του μεγάλου ενδιαφέροντος που προκάλεσε δημοσίευμα του psts.gr σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Σαράντου Ευσταθόπουλου ως επικεφαλής για τη διεκδίκηση του Δήμου Πάρου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ήρθε σε επαφή με τον ίδιο και του ζήτησε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά το ζήτημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από προσπάθειες του Δήμου Άνδρου για την ενίσχυση του τομέα Πολιτικής Προστασίας, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού αντιπλημμυρικής προστασίας» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Αλέξη Χαρίτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αγώνες "ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" που δεν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα λάβουν χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στο γήπεδο της Αλυκής στον Άγιο Νικόλαο και ώρα 10:00 το πρωί *Δεν θα χρειαστούν καινούργιες δηλώσεις συμμετοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα ημερολόγια της ΕΛ.ΑΣ., που η FYROM αναγράφεται ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος της Κύπρου ως «Βόρεια Κύπρος», «ξηλώθηκε» τμήμα Εκδόσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ρότα στην πολιτική, όταν μάλιστα αυτή διάγει βίο τελμάτωσης και εν πολλοίς χαρακτηρίζεται από τη σχετική ασάφεια συλλογικών εγχειρημάτων που ευελπιστούν να διαδραματίζουν ρόλο στα τεκταινόμενα, ήταν πάντοτε ζητούμενο στον πολιτικό βίο της χώρας πόσο μάλλον σήμερα που οι αυστηρές διαχωριστικές γραμμές κομμάτων και ιδεολογιών έχουν σχεδόν εξαϋλωθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Γενς Πλότνερ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Γενς Πλότνερ, τον οποίο συνόδευε ο Επίτιμος Πρόξενος της Γερμανίας στη Σύρο κ. Νίκος Γάσπαρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η 53χρονη έχει καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση για μία τάξη του δημοτικού - Ανακοίνωση και από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση - Καταδικάζει την απόφαση του Εφετείου - “Τερατώδης η ποινή στην καθαρίστρια” λέει η Ελληνική Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου - Η ιστορία της γυναίκας που έχει συγκινήσει
όλη την Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μήνας και κάτι μας χωρίζει από τις πιο λαμπερές γιορτές του έτους, τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικές οι προοπτικές που διαγράφονται για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, λόγω της εγγύτητας του Amman με τη Ρόδο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos