Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Έρχονται και επίσημα οι Αμερικάνοι! Στην Σύρο αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνε τώρα κλικ και γίνε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσεις το μοναδικό ακουστικό Bluetooth «Clip&Talk»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ιατρικού περιεχομένου ομιλία που αφορά στις γυναίκες, τιμά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» του Άσπρου Χωριού την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόσο η υπόθεση της «νομιμότητας» του διαγωνισμού για την παράδοση της διαχείρισης του Φράγματος Γαδουρά, όσο και η «νομιμότητα» του διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας των λαμπτήρων, δεν μπορεί να κρύψει την ουσία, δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίζουν αυτοί, που ξεζουμίζονται για να πληρώνουν πανάκριβα υπηρεσίες, προμήθειες και αγαθά μέσω της πολιτικής που ακολουθεί κυβέρνηση και τοπική διοίκηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή από την Τρίτη 24 Απριλίου έως και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 σε τέσσερις νομούς της Μακεδονίας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περισσότεροι αφιχθέντες στο λιμάνι της Πάρου κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2018 είχαν ως λιμάνι αναχώρησης τον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως λειτούργησαν το 2017, κάποιοι, στην περίπτωση του Φράγματος Γαδουρά, όπου η θέση τους ήταν ενάντια στα συμφέροντα του τόπου, λειτουργούν και τώρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

α όσπρια είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές για τον οργανισμό μας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δεν πέρασαν ούτε δύο εβδομάδες από τότε που συμπολίτης μας που ζει με μηχάνημα οξυγόνου, μεταφέρθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή αναμένεται να συναντηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος από τους Επάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos