Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Μια ώρα περίπου μετά την αλλαγή του χρόνου, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο της οδού Νάουσας – Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ώρα περίπου μετά την αλλαγή του χρόνου, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο της οδού Νάουσας – Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη (01/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται στη σέντρα όλες οι κατηγορίες της Αγγλίας, με την Premier League φυσικά, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” 88χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 1ο Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά υποδέχτηκαν το 2019, ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός. Τους δύο υπουργούς συνόδευαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ., Σταμάτης Ράπτης, ο Β’ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θανάσης Ντούνης, ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Γιάννης Αργυρίου και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ανδρέας Θεοφίλου. Ο κ. Κουβέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 1ου Τμήματος και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στα στελέχη του Λιμενικού που έκαναν βάρδια στο Τμήμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Γαρδίκι για 50 περίπου άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε ξενοδοχείο της περιοχής από την έντονη χιονόπτωση που δημιούργησε προβλήματα από το βράδυ της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, και μετά θα επανέλθει... δριμύτερος, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε από έμφραγμα σε ηλικία 81 ετών ο Αμερικανός επιστήμονας δρ Λόρενς (Λάρι) Ρόμπερτς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους τέσσερις «πατέρες» του internet, μαζί με τους Μπομπ Καν, Βιντ Σερφ και Λέοναρντ Κλάινροκ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την πρεσβεία της χώρας τους αναζητούν οι πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και είναι γεγονός πως και οι Βρετανοί στην πλειονότητά τους φροντίζουν να μην απασχολούν τις διπλωματικές αποστολές με το παραμικρό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos