Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Μεγάλη πλειοψηφία των παριανών πολιτών, δήλωσε σε Δημοσκόπηση που διεξήχθη από το psts.gr προ διμήνου με θέμα τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στην Πάρο, ότι θα ψηφίσει δημοτική εκείνη παράταξη που στην κορυφή των προτεραιοτήτων του προγράμματός της θα έχει τα έργα Υποδομής στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηδεύτηκε χτες ο εκδότης και συγγραφέας Στρατής Φιλιππότης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 7 Γενάρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα σκαλιά του μεγάρου Μαξίμου υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την Ανγκελα Μέρκελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καιρός με νεφώσεις, τοπικές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές καταιγίδες τις πρωινές ώρες, με εξασθένηση από το απόγευμα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ρύθμιση αφορά οφειλέτες των πρώην ασφαλιστικών ταμείων με χρέη έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Αναμένεται να "απεγκλωβιστούν" 70.000 ασφαλισμένοι που δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη. Τα επτά σημεία - κλειδιά της ρύθμισης. Για παρέμβαση μεγάλης κοινωνικής σημασίας μιλάει η Ε. Αχτσιόγλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η συνεχιζόμενη κακοκαιρία μέσα στην πόλη της Φλώρινας. Η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στον αποχιονισμό λειτουργεί αρνητικά στη κίνηση των οχημάτων. Επιπλέον τα πεζοδρόμια σε ολόκληρη την πόλη είναι σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα όλοι όσοι κινούνται σε αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την παγκόσμια αγορά συσκευών, βρίσκεται σήμερα ο πλανήτης. Νέες τεχνολογίες δικτύων, όπως το 5G, αλλά και τάσεις, όπως η εικονική και η επαυξημένη πραγματικότητα, αλλάζουν άρδην το συνδεδεμένο κόσμο μας, δημιουργώντας νέες καταναλωτικές τάσεις στον τομέα των συσκευών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την 09-01-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 34, 39 και 41 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Σίφνου, η Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας & η Τοπική Κοινότητα Αρτεμώνα σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο Ίδρυμα Στυλιανού Πρόκου για την ανταλλαγή ευχών και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2014-2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σύλλογοι γυναικών Μάρπησσας Πάρου, Νάουσας Πάρου, Πάρου "Αρηίς" και Αντιπάρου σας προσκαλούν στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση ενός κύκλου τριών αναλόγων συναντήσεων, με το γενικό τίτλο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos