Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Ελεύθερη θα είναι η μετακίνηση όλου του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 81 ψήφους υπέρ, πέρασε από την Βουλή των Σκοπίων η Συνταγματική αναθεώρηση με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών. Πλέον η γειτονική χώρα ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου μακριά από το κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη, διανυκτέρευσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της Κίνας, τη Σαγκάη θα βρεθεί η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά για να κλείσει συμφωνία με δύο αεροπορικές εταιρείες της Ανατολικής Κίνας για τη άμεση δρομολόγηση νέας non-stop πτήσης Σαγκάη-Αθήνα εντός του έτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε άτομα που έκαναν snowboarding στην περιοχή Bunderishki στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 19:30

Αεροδιακομιδή με σινούκ από Πάρο για Αθήνα

Δύο διακομιδές συνανθρώπων μας που έχρηζαν άμεσης ιατρικής φροντίδας, πραγματοποίησαν μέλη της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων στην Πάρο το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου μετά από κλήση του Κέντρου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελληνικό διαβατήριο είναι ανάμεσα στα πιο... ισχυρά στον κόσμο, σύμφωνα με την ανανεωμένη έκδοση του δείκτη Henley Passport.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, με την έκρηξη κινητού τηλεφώνου στο μπουφάν ενός ανηλίκου από τα Χανιά, οδήγησε την αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και την κατασκευάστρια εταιρεία να σπεύσουν για να δώσουν αποζημιώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:52

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 15-01-2019 και ώρα 20.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Συριανό καλαθοσφαιριστή Γιώργο Πρίντεζη απέστειλε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, με αφορμή την αναρρίχησή του στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της EUROLEAGUE.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos