Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά ταχύπλοα πλοία με δυνατότητα μεταφοράς 900 επιβατών και εκατοντάδων οχημάτων, δρομολογείται από την άνοιξη του 2019 στις γραμμές των Κυκλάδων με λιμάνι αναχώρησης τη Ραφήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο χορό των Ρίχτερ κινείται σήμερα η Σαντορίνη η οποία παρουσιάζει έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας για τους επόμενους δύο –τουλάχιστον- μήνες θα βρίσκεται ο αναβατήρας «Στύγα» στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Χ/Κ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σοβαρή κληρονομική μυοκαρδιοπάθεια της δεξιάς κοιλίας της καρδιάς, η οποία επιφέρει σοβαρές αρρυθμίες και γίνεται αιτία αιφνίδιου θανάτου σε νέους μέχρι 30 ετών, ενδημεί καθώς φαίνεται στο νησί της Νάξου πλήττοντας το 8% των νεαρών ατόμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 17:13

Ματθαίος Γιαννούλης-Δώσε Πόνο Βιολιτζή

Ο Ματθαίος Γιαννούλης έρχεται με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές του να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά με τίτλο ‘‘Δώσε Πόνο Βιολιτζή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα από το απόγευμα της Δευτέρας και τα βορειοδυτικά, μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 12-1-2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Λευκιανών Πάρου στην κατάμεστη από μέλη, συμπατριώτες και φίλους Αίθουσα Τελετών του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή (13/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται στη σέντρα όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από την πρόσφατη sold out παράσταση στο φεστιβάλ τζαζ του Βερολίνου (Berliner Festspiele), το Tania Giannouli Trio θα παρουσιάσει στον Φάρο ακυκλοφόρητο υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα κοντά στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο Λεχ αμ Άρλμπεργκ, σε μια από τις πιο απότομες πίστες του κόσμου βρήκαν τρεις Γερμανοί σκιέρ, που εντοπίστηκαν νεκροί στη διάρκεια της νύχτας, ενώ ένας τέταρτος αγνοείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos