Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 22η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμη και ήπιες διατροφικές ελλείψεις μπορούν να επηρεάσουν την προσοχή και την κρίση μας. Ανακαλύψτε ποιες είναι οι βιταμίνες που θωρακίζουν τον νου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε τέσσερις περίπου μήνες πριν την Κυριακή των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου, και στην Πάρο τα πολιτικά..."νερά" παραμένουν εν πολλοίς θολά και αδιατάρακτα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στιγμές πανικού στο Λιμάνι του Πειραιά μπροστά στο ΕΒΕΠ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η περιφερειακή παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, ανακοινώνει τη συμπόρευση του Γιάννη Κων. Σκεμπέ, δημοτικού συμβούλου Πάτμου, ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι και την 19η/03/2019, οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) του Α΄ και του Β΄ Μέρους του Παραρτήματος του Ν. 4563/2018 (ΦΕΚ Α΄ 169) μπορούν να υποβάλλουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο (δια ζώσης, ταχυδρομικά, μέσω fax ή μέσω e – mail), στον Δήμο, στον οποίο ανήκει η ΠΕΤΚ της μόνιμης κατοικίας τους ή στα ΚΕΠ που λειτουργούν σε αυτήν, τα εκάστοτε προβλεπόμενα δικαιολογητικά έγγραφα του Παραρτήματος Ι της υπ’ αριθ. 3269/2018 ΚΥΑ (Β΄ 5022), προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό (βλ. άρθρο 7 της υπ’ αριθ. 3269/2018 ΚΥΑ, ΦΕΚ Β΄ 5022).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-01-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 61 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Κατασχέθηκαν δύο μηχανήματα έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίσει για το ποσοστό στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Νάουσας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο κα Παπαζώη Ελισσάβετ αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου το ο-ποίο μετά από διαμεσολάβηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (διαρκούς συμ-παραστάτη στις προσπάθειές μας) προχώρησε στη δωρεά δυο φορητών υπολογιστών και δυο μικροφώνων με τα παρελκόμενά τους, για να χρησιμοποιηθούν στις δραστη-ριότητες και εκδηλώσεις μας στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos