Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Στο «μικροσκόπιο» της ηλεκτρονικής Δημοσκόπησης του psts.gr σχετικά με τις Υποδομές στην Πάρο, μπήκαν μέσω ερωτημάτων για συγκεκριμένα έργα υποδομής στο νησί, οι απόψεις των παριανών αναφορικά με έργα τα οποία έχουν ήδη κατασκευαστεί ή βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού, της δρομολόγησης ή υλοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 16:32

Υπερθέαμα στον ουρανό την Κυριακή

«Τρία σε ένα» το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου προς χαράματα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου: πανσέληνος, υπερπανσέληνος και ολική σεληνιακή έκλειψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Πάρου Αντιπάρου, μας προσκαλούν όλους στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ε. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκκληση προς τους βουλευτές απευθύνει ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, το πρωί του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-01-2019 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Δρυμαλίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία θανάτωσε με κυνηγετικό όπλο ζώο συντροφιάς άλλου ιδιοκτήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το σημερινό (19/01) κουπόνι του στοιχήματος, καθώς η δράση έχει επιστρέψει για τα καλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα περνούν πάνω από την Ελλάδα μέχρι και το τέλος του μήνα προκαλώντας σοβαρές κακοκαιρίες... Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγαλύτερη από το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου εκτιμούν ότι θα είναι η συγκέντρωση της Κυριακής τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos