Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, συζητήθηκε το θέμα των δασικών χαρτών με αφορμή την επικείμενη κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τσιγάρο επιταχύνει την γήρανση και μπορεί ακόμη και να διπλασιάσει την χρονολογική μας ηλικία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Εκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για την ραγδαία επιδείνωση που θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, τονίζοντας ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος πρόκλησης πλημμυρών...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκαν ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο πίνακας αποκλειόμενων για το πρόγραμμα «5.500 νέοι επιστήμονες για τη θεσμική αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών» που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία Lime, η οποία έχει παρουσία σε 140 πόλεις στον κόσμο, ήρθε και στην Αθήνα για να προσφέρει υπηρεσίες «έξυπνης» κινητικότητας με ηλεκτρικά πατίνια και να εξυπηρετήσει τους πολίτες στις σύντομες διαδρομές τους μέσα στην πόλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν, από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Λαχνού περιμένουν ακόμα «υπομονετικά».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Πατέλη του σπουδαίου δάσκαλου που υπηρέτησε στη Δημοτική εκπαίδευση για 35 περίπου χρόνια και γαλούχησε από το 1951 γενιές παριανών μαθητών με αγάπη και αφοσίωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ατλαντίς» μας προσκαλεί όλους σε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άσπρο Χωριό στην αίθουσα του Συλλόγου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» μας προσκαλεί όλους σε εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Δεσποτικό – Ταξίδι στο χρόνο». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις των τελευταίων 20 χρόνων στις ανασκαφές στο Ιερό του Απόλλωνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos