Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Συναγερμό έχει σημάνει η δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού σύμφωνα με την οποία «ζηλεύει» του Μακεδόνες διότι δεν έχει υπογράψει ως Δωδεκανήσιος μια αντίστοιχη συμφωνία με την... Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πάλευα έως την τελευταία στιγμή να σταματήσω τον παραλογισμό που επικρατούσε στο Ποτάμι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις αρχές Μαρτίου προσδιορίζει η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου την ενεργοποίηση της νέας ρύθμισης των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής και στη Φώφη Γεννηματά προσωπικά εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνησηεπιθυμεί να εξαντλήσει προς τα πάνω τα «περιθώρια» της αύξησης, με επικρατέστερο σενάριο εκείνο του προβλέπει αύξηση κοντά στο 8%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικές ήταν οι περισσότερες απαντήσεις τις οποίες έδωσαν οι πολίτες της Πάρου σε ηλεκτρονική Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το psts.gr με θέμα τα έργα Υποδομής στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια απλή εξέταση αίματος θα μπορούσε να προβλέψει εάν ένας ασθενής θα αναπτύξει τη νόσο του Αλτσχάιμερ, έως και 16 χρόνια πριν καν αρχίσουν τα συμπτώματα, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις και μια ακόμη ανατροπή. Η ΝΔ δεν θα καταθέσει τελικά πρόταση δυσπιστίας εναντίον της Κυβέρνησης για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαλβίνα Κάραλη ήταν μια ιδιαίτερη και πολυτάλαντη προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της σε ότι κι αν καταπιάστηκε. Πολυσχιδές ταλέντο, με βαθιά παιδεία, ξεχώριζε, εκτός των άλλων, για το σπινθηροβόλο πνεύμα της και την ελευθεροστομία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγάιου για την κοινή συνεδρίαση Περιφέρειας και ΠΕΔ Ν.Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos