Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε τακτική συνεδρίαση, στις 28/1/2019, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα και κατέληξε να ορίσει ομοφώνως ως νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ (στη θέση του υπ. Αμυνας Ευ. Αποστολάκη, τον αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσο ισχυρή ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών που επιτρέπει στους Σκοπιανούς να οργιάζουν προτού καν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής στο deal για Βόρεια Μακεδονία - Δύο ώρες αφού η Ελλάδα κύρωσε τις Πρέσπες τα Σκόπια, επισήμως, κάνουν λόγο για μακεδονο-ελληνική λύση (!) και δικαιώνουν τους επικριτές της συμφωνίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοπίο σαν να βγήκε από το χρωστήρα τοπιογράφου του ρομαντισμού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 21:07

Το Facebook ενοποιεί Instagram, WhatsApp και Facebook Messenger

Το Facebook σχεδιάζει να ενοποιήσει τις εφαρμογές Instagram, WhatsApp και Facebook Messenger. Αν και θα διατηρήσουν την αυτονομία τους, σε ένα βαθύτερο επίπεδο θα είναι δυνατό πλέον τα μηνύματα των χρηστών να «ταξιδέψουν» ανάμεσα στις τρεις υπηρεσίες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τοπίο σαν να βγήκε από το χρωστήρα τοπιογράφου του ρομαντισμού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 29-01-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος έχει προκληθεί από τα όσα ακούστηκαν σε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 περί Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας, δυο εικοσιτετράωρα πριν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην "New York Times Travel Show 2019", τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη ταξιδιωτική έκθεση για εμπόρους και καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηρός αυτή την "ιστορική ημέρα".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos