Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Με μια λιτή δήλωσή της, η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία του Αμαρουσίου! Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης τονίζει ότι «κάνει πίσω» προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της Γιώργου Πατούλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτά είναι τα 18 καλύτερα ελληνικά κρασιά όπως τα ξεχώρισαν τα 22.000+ μέλη του botilia.gr ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές ελληνικών κρασιών που πέρασαν την προηγούμενη χρονιά από αυτό. Κριτήριο ήταν οι προτιμήσεις και οι βαθμολογίες σας στο botilia.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, σήμερα Πέμπτη 03/01/19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάρου, λόγω της χειμερινής περιόδου και των ακραίων καιρικών συνθηκών που ενδεχομένως να πλήξουν την Πάρο, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, ήτοι βροχοπτώσεων και ισχυρών ανέμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν και τραγικά υποστελεχωμένες, οι δύο Διευθύνσεις καλούνται να ανταπεξέλθουν στο τεράστιο σε όγκο έργο τους και παράλληλα να στηρίξουν με επάρκεια τα μικρότερα νησιά της Περιφέρειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελάχιστα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, αλλά δεν παύουν αυτά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Χριστουγεννιάτικη ενέργεια των SYN.KA Super markets ολοκληρώθηκε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, στην Επισκοπή Αγυιάς στα Χανιά, παρουσία της συμβολαιογράφου, κ. Θεοδωρακοπούλου Κωνσταντίνα.

Νικήτρια του αυτοκινήτου, μάρκας Peugeot 208, αναδείχθηκε η κα. Ντεγιαννάκη Β. Κατερίνα, κάτοικος Χανίων, η οποία είχε πραγματοποιήσει αγορές από το κατάστημα των SYN.KA Super markets στην Αν.Γογονή στα Χανιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 13:34

Αλλαγή δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ θα αναχωρήσει από το λιμένα της Ρόδου πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Ανάφη- Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά στις 04/01/2019 04:00 και θα τροποποιήσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δικαστές καλούν τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Πολάκη - Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία ειδική εφαρμογή έξυπνου συστήματος πάρκινγκ έρχεται στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και αναμένεται να λύσει τα χέρια των οδηγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos