Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Το κουπόνι του ποδοσφαίρου, μετά από καιρό, προσφέρει σήμερα (05/01) περισσότερες επιλογές, αφού περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις. Η δράση εστιάζει στην Αγγλία, ενώ ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε και στη Σκωτία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναδείχτηκαν σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου, μετά από κλήρωση, οι δύο νικητές του Διαγωνισμού που κερδίζουν αγνά, παραδοσιακά διατροφικά προϊόντα της Πάρου με πλούσια και ιδιαίτερη γεύση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-01-2019 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου περιστατικό εξαπάτησης ιδιοκτήτη επιχείρησης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα της επιδοτούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος στέλεχος τραπεζικού υποκαταστήματος κάλεσε τηλεφωνικά ιδιοκτήτη καταλυμάτων και τον έπεισε να καταθέσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ με σκοπό τη χορήγηση επιδότησης πολλαπλάσιου ύψους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται στην περιφέρεια μας απόπειρες εξαπάτησης πολιτών, με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης», από επιτηδείους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με δόλιους τρόπους από ηλικιωμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χώρα είναι ακόμη στο έλεος της κακοκαιρίας «Σοφία», αλλά καθηγητής προειδοποιεί ότι είναι πολύ πιθανό ένα νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας να σαρώσει την Ελλάδα, το αμέσως προσεχές διάστημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πολικές» θερμοκρασίες καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου, ενώ η κακοκαιρία «Σοφία» συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα, προκαλώντας αρκετά προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοκάκι σε νησί των Κυκλάδων, ένα εγκαταλειμμένο ναυπηγείο στη Μάλαγα, ένα ξεχασμένο άγαλμα στο Λονδίνο μπορούν να κρύβουν μια ιστορία που μέχρι χθες παρέμενε άγνωστη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ως «fake news» χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευμα των New York Times το οποίο υποστήριζε ότι ο Δημοκρατικός πρώην γερουσιαστής Τζιμ Γουέμπ είναι ανάμεσα στις επιλογές του Λευκού Οίκου για τη θέση του υπουργού Αμυνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορές για πυροβολισμούς, «με πολλαπλά θύματα», αναφέρει πως έλαβε η αστυνομία του Τόρανς -μια παραλιακή πόλη, στα 32 χιλιόμετρα από το Λος Αντζελες-, της Καλιφόρνια, καλώντας τους πολίτες να μην κινούνται στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos