×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ξεκίνησε η πώληση των iPhone 5S και iPhone 5C

22 Σεπτεμβρίου 2013 13:07

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Apple ξεκίνησε τη διάθεση -μέσω Διαδικτύου αλλά και επιλεγμένων καταστημάτων σε διάφορα μέρη του κόσμου- των νέων της «έξυπνων» συσκευών iPhone 5S και iPhone 5C.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο iPhone 5S κοστίζει 199 δολάρια με συμβόλαιο δύο ετών, ενώ το οικονομικότερο iPhone 5C κοστίζει 99 δολάρια με συμβόλαιο δύο ετών.

Τα νέα κινητά τηλέφωνα κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: ασημί/λευκό, χρυσό και γκρι. Όσοι επιθυμούν ένα ασημί/λευκό ή ένα γκρι iPhone θα πρέπει να περιμένουν επτά έως δέκα ημέρες από την παραγγελία. Αντίθετα, όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα χρυσό iPhone θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το πρόγραμμα απόσυρσης συσκευών iPhone από την Apple, ενθαρρύνοντας το κοινό να ανταλλάξει το παλιό του κινητό για να εξασφαλίσει καλύτερη τιμή για την απόκτηση ενός iPhone 5S ή ενός iPhone 5C.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos