HXOS EIKONA SHOW: Διήμερη γιορτή της τεχνολογίας

07 Δεκεμβρίου 2013 13:40

Στην έκθεση θα δώσουν το «παρών» τα κορυφαία μοντέλα στερεοφωνικών, τηλεοράσεων και φορητών συσκευών.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η έκθεση «HXOS EIKONA SHOW», η οποία απευθύνεται στους φαν της τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.

Η έκθεση θα καλύψει όλες τις εξελίξεις στον ήχο, με έμφαση στην ηχητική ποιότητα και στην ακριβή αναπαραγωγή της μουσικής, στην εικόνα με τηλεοράσεις ultra high definition και home cinema, αλλά και στα τελευταία μοντέλα σε smartphone και tablet.

Συμμετέχουν πάνω από 200 κατασκευαστές όπως οι: Samsung, Epson, JVC, Yamaha, Panasonic, Philips, Sony, LG, Krell, HTC, Monitor Audio, Quad, Magnepan, Playback, Tannoy, MartinLogan, Luxman, Rois Acoustics, Rockport, Conrad Johnson, PMC, Harberth, TruLifeAudio, TuneAudio, Definitive, Audeze, Atma-sphere, Meridian, ATC, Spotify, Crystal Audio, Ayon, Huawei και πλήθος άλλων.

θα παρουσιαστούν σε live ακρόαση, θέαση και επίδειξη:

-Κορυφαίας ποιότητας ηχεία

-Ενισχυτές και streamers

-USB DAC και ακουστικά

-Ultra HD τηλεοράσεις και OLED

-Προβολείς και 3D

-Smartphones και Tablets

-Ελληνικές δημιουργίες

Διοργανωτές είναι το περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και το σάιτ www.fullhd.gr, φιλοδοξώντας το «HXOS EIKONA SHOW 2013» όχι μόνο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των επισκεπτών, αλλά και να αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός στον χώρο του audio, video και mobile.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Ηotel από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως την Kυριακή 15 Δεκεμβρίου (2 ημέρες) και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Η τιμή εισόδου είναι 3 ευρώ, ενώ δωρεάν πρόσκληση υπάρχει στο τεύχος του ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ που κυκλοφορεί.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos